پنج‌شنبه, 27 دی 1403
  • ساعت : ۰۹:۲۷
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ 
  • کد خبر : ۵۲۳۷
next    /  3 prev
استمرار عملیات خط كشی معابر شهر گلپایگان
شهردار گلپایگان گفت: اجرای خط‌کشی طولی معابر به میزان 70کیلومتر و رنگ آمیزی خطوط عابر پیاده و سرعتکاه های آسفالتی معابر و خیابان‌های سطح شهر به میزان2500مترمربع جمعا با اعتباری بالغ‌بر 2میلیارد و400میلیون تومان در حال انجام است.

به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری احسان مهاجری شهردار گلپایگان اعلام داشت: نظم بخشی ترافیکی و فراهم آوردن محوری قابل رویت در طول شبانه روز و تسهیل در امر عبور و مرور رانندگان شهر از اهداف اجرایی این اقدامات بوده است.

ایشان با اشاره به اینکه خط کشی معابر و خیابان های شهر، زیبایی شهر را دوچندان می کند اظهار کرد: از آنجا که استفاده از رنگ های با استاندارد روز و قابل رویت بودن از ویژگی های مهم خط کشی های خیابان های سطح شهر است، در سالجاری برنامه ریزی مناسبی برای خط کشی سرعتکاه ها و خطوط عابر پیاده خیابان های شهر درنظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در سال های گذشته خط کشی معابر به صورت سالانه صورت می گرفت اما مدتی است، سیاست اجرا و نگهداری خطوط در طول سال به اجرا در می آید و براین اساس ماندگاری و رویت پذیری خط کشی ها در طول سال مدنظرمدیریت شهری است.

مهاجری در پایان گفت: بحث بهسازی خط‌کشی‌های خیابان‌ها ، معابر و مسیرهای عابر پیاده‌بر اساس نیازسنجی کارشناسان ترافیک شهرداری در بازدیدهای مستمر از نواحی مختلف آغاز شده، و باهدف تأمین زیرساخت‌ روان‌سازی ترافیک و ایمن‌سازی تردد سواره و پیاده و افزایش ضریب ایمنی تردد تا پایان سال دنبال خواهد شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0